beschikbaarheid 2017/ 2018 | Nederlandse omschrijving | duitse omschrijving

 

   Fam. N. Leijen               ccleijen@texel.com         0222-312975 of 06-30017922

Te huur op Texel: een recreatiebungalow gelegen bij het bos in de buurt van strand duinen en zee.

Gelegen op een rustig parkje is deze bungalow de ideale plek om met het hele gezin eens lekker te genieten.

In de bungalow vind je een ruime hal met aangrenzend het toilet, de badkamer met ligbad en de toegang tot de kamer-keuken.       

De keuken is uitgerust met een moderne gaskookplaat en wasemkap, een gevuld kruidenrek, koelkast met vriesvak, combi-magnetron, vaatwasser,koffie apparaat, senseo en een waterkoker. Voor de eerste behoeften zijn koffie, thee en suiker standaard aanwezig.

In de kamer staat een degelijke eethoek, een leren bank en 2 fauteuils, internet, smart televisie met kabelaansluiting, en een open haard. In de kamer bevinden zich de toegangen tot de drie slaapkamers; twee-persoonskamer met een twee-persoons bed, twee of eenpersoonskamer met een onderschuifbed (uitgeschoven een twee-persoonsbed op gelijke hoogte) en een een-persoons slaapkamer met boxspring. Een kinderbedje is standaard aanwezig evenals een kinderstoel en een box. Bedlinnen en een set keukenlinnen is inclusief.

De dubbele tuindeuren geven u toegang tot het ruim opgezette terras van 40m² , hier staat een bbq voor u klaar. De tuin nodigt uit tot een partijtje voetbal, en we zijn bezig een nieuw speeltoestel te bedenken die de kinderen ook lekker bezig houd.

Standaard zijn er twee fietsen aanwezig, met kinderzitjes een kidcar en een aanhangfiets, deze mag u vrij gebruiken voor eigen risico.

Op het perceel zijn twee parkeerplaatsen.                     

                                                                                                                                        

Informeren  ; ccleijen@texel.com of: 0031-(0)222-312975/ 06 30017922

http://www.holland-vakantiehuis.nl   advertentie 010423-libelle

Facebookpagina : https://www.facebook.com/huisje.libelle.5

Routebeschrijving;

Van de boot af rijdt u drie rotondes recht over, daarna de eerste links. Na ongeveer 700 meter ziet u aan de rechterzijde een bord met Kobeko erop, hier slaat u rechtsaf, dan het laatste weggetje links en bij nummer 86 parkeert u uw voertuig. (adres gerritslanderdijkje 86 1791 NB Den Burg)

Heeft u geen vervoer, of laat u uw auto in Den Helder staan, dan halen en brengen we u van en naar de veerhaven.

Prettige vakantie!